Yanina = gastvrouw Feeling

Elke maand heeft het populaire maandblad Feeling een straffe madam te gast, en in juni valt Yanina die eer te beurt! Topvrouwen zoals Pascale Naessens, Sofie Dumont en Goedele Leyssen gingen haar al vooraf. In het juni-nummer van Feeling vertelt Yanina over de liefde van haar leven Jerôme en wat haar verdere toekomstplannen zijn. Je maakt kennis met de vrouw áchter de tennisspeelster en wat haar interesses zijn naast de sport. Verder neemt ze ons mee naar haar tweede thuisstad, de grootste aan de Franse Rivièra: Nice, volgens Yanina de stad waar veel moois bij elkaar komt. Via de Feeling website en Facebookpagina zal Yanina tips and tricks delen en geeft ze ons een kijkje in haar leven aan de hand van leuke filmpjes. Zo gaat Feeling op bezoek bij haar thuis, toont ze ons haar sportroutine en schotelen we haar enkele pittige dilemma’s voor. Nu te koop!